0351 418400  /  0770 465309
Luni- Vineri
PROGRAM DE LUCRU
luni - vineri: 08:00- 17:00
simbata si duminica: inchis
CINE SUNTEM SI CE PUTEM FACE PENTU DVS.
Veramed are trei piloni de baza: consultatii, diagnostic si tratament; scopul fiind oferirea celor mai bune servicii medicale, la un standard ridicat, avand personal profesionist si aparatura de ultima generatie.
 
Caracteristica de baza este promptitudinea, oferind rezultatele analizelor in cel mai scurt timp de la recoltare. Acordam mare atentie calitatii servicilor medicale oferite.
 
La policlinica Veramed, pacientii pot beneficia de analize medicale cu punctul de recoltare in cadrul policlinicii dar pot folosi si servicul de recoltare la domiciliu. Centrul medical dispune de cabinete de medicina interna, chirurgie, chirurgie pediatrica, oftalmologie, optica medicala, psihiatrie, medicina muncii si siguranta circulatiei; punand la dispozitia pacientilor si cadrelor medicale aparatura necesara pentru diagnosticarea si tratarea dumneavoastra la cele mai inalte standarde.
 
Va invitam intr-un centru medical ce respecta dorintele si cerintele dumneavoastra cu acces pietonal dar si cu parcare proprie.
Aparatura de
ultima generatie
Contract
cas dolj
Echipa de
profesionisti