0351 418400  /  0770 465309
Luni- Vineri
Oftalmologie
     Veramed este clinica în cadrul căreia activez în prezent, oferind consultații specializate oftalmologice ce includ: biomicroscopie, refractometrie, tonometrie, corecție optică și examen FO (atât pentru alte specialități: diabet, cardiologie cât și comisii de expertiză).

     Cabinetul oftalmologic este dotat cu aparatură de ultimă generație, consultațiile beneficiind de gratuitate CAS. Prevenirea și depistarea bolilor oculare (conjunctivite, blefarite, glaucom, cataractă) cât și a viciilor de refracție (hipermetropie, miopie, astenopie acomodativa, presbiopie) presupun o vizită la medicul oftalmolog.
     Consultul oftalmologic este important a se efectua atât la adulți , dar mai ales la copii, deoarece există afecțiuni oftalmologice ce pot duce la scăderea semnificativă și uneori ireversibilă, a vederii. Monitorizarea oftalmologică a copiilor este bine să înceapă în jurul vârstei de 3 ani - 3 ani jumătate și să se realizeze anual, până la vârsta de 18 ani, chiar dacă nu există probleme și odată la 6 luni dacă se diagnostichează un viciu de refracție.
     Apariția presbiopiei după vârstă de 40 de ani este fiziologică prin modificarea acomodatiei cristalinului și impune o corecție optică pentru aproape. Tonometria (măsurarea tensiunii oculare) este de asemenea importantă în prevenția și monitorizarea glaucomului (GPUD), o afecțiune ce poate duce la pierderea vederii, nedepistata și tratată la timp. Pacienții cu glaucom pot fi luați în evidență și tratament.
     În jurul vârstei de 60 de ani apar alte afecțiuni caracteristice vârstei a treia, ce impun supravegherea atentă a modificărilor de transparență a cristalinului (cataractă). Aveți grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră și programați - va din timp pentru un consult de specialitate!

     Clinica Veramed deține și un departament de optică medicală, care întregește echipa de oftalmologie, optometrist Roșu Diana, oferă consultanță în selecția ramelor și lentilelor pentru ochelari de vedere în funcție de stilul de viață și nevoile fiecărui pacient.

     În curant, cabinetul va avea în dotare și un OCT performant (computer tomograf ocular), atât de important în diagnosticarea DMLV (degenerescente maculare legate de vârstă) cât și diagnosticul și stadializarea glaucomului și a multor alte afecțiuni oculare.
OFERTE SPECIALE OFTALMOLOGIE
Consultatie: examen biomicroscopic, refraktometrie( determinarea dioptriilor), tonometrie( măsurarea tensiunii oculare), corecție optica și examen F.O.
GRATUIT
Consultația cu plata
200 lei
COMPUTER TOMOGRAF OCULAR
Fond ochi + C.A.S. cu bilet de trimitere
100 RON
Fond ochi fara bilet de trimitere
150 RON
FOND OCHI COMISIE + bilet de trimitere
200 RON
FOND OCHI COMISIE (REFERAT) cu bilet de trimitere
150 RON
FOND OCHI COMISIE (REFERAT) fara bilet de trimitere
200 RON
Program de lucru
DR. Diana Florea
(contract cu CAS DOLJ)
Luni, Marti, Vineri: 8:00 -14:00
Miercuri, Joi: 14:00-20:00

Telefon: 0758 160 012
- ECHIPA OFTALMOLOGIE -
Dr. Diana Florea
Medic primar
- Galerie foto -