0351 418400  /  0770 465309
Luni- Vineri
Spitalizarea de zi
“Spitalizarea de zi” este un serviciu de care pot beneficia toti pacientii asigurati care au nevoie de investigatii amanuntite pentru diagnosticarea unei afectiuni, monitorizarea afectiunilor cornice, explorare preoperatorie, investigatii de microchirurgie si controale postoperatorii care nu se pot realize in ambulatoriu. Aceste servicii asigura pacientilor posibilitatea de a efectua intr-o singura zi toate investigatiile necesare nemaifiind obligtorie internarea continua. Durata spitalizarii de zi este de cel putin 12 ore. Avantajele oferite de serviciile de spitalizare de zi din central nostrum medical sunt aparatura performanta, cadre medicale cu inalt grad de profesionalism, rapiditatea diagnosticului si saloane modern amenajate.
Condiții de internare pacienți:

- Bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist Dovada calității de asigurat:
- cardul de sănătate sau adeverința în caz că nu s-a emis cardul Angajați:
- Adeverință de la locul de muncă din care să reiasă că unitatea angajatoare are achitate la zi asigurările sociale de sănătate. Pensionari:
- Cuponul de pensie din ultima lună (original sau copie). Șomeri:
- Adeverință de șomaj sau copie după carnetul de șomaj. Persoane fără venit:
- Chitanță de la casa de asigurări de sănătate, privind plata asigurării medicale sau dovada de coasigurat. Elevi sub 18 ani și studenti:
- copie după certificatul de naștere (pentru copii sub 14 ani) sau buletinul de identitate și dovada de coasigurat.
- Buletinul sau cartea de identitate.